1083 Budapest, Szigony utca 11.
Telefon/Fax: 323-0-323
     
     

          árlista     használt cikk     szerviz     elérhetőség     SSD


Szerviz, javítás:TFT, LCD monitorok javítása,

nyomtatók javítása,

adapterek, tápegységek javításaLaptopok, notebookok javítása, szervizelése, karbantartása


Az alábbi gyártmányokkal foglalkozunk:
Acer, Asus, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, Compaq, IBM, Lenovo, LG, MSI, Panasonic, Packard Bell, Toshiba


A hiba illetve működési rendellenesség okának felderítése minden esetben egy átfogó bevizsgálást tesz szükségessé.
A bevizsgálás időtartama előre nehezen megjósolható, az átlag 7-10 munkanap. Ahogy kiderült, mi okozza a problémát és mennyibe kerül ennek kijavítása, jelentkezünk a megadott elérhetőségen és árajánlatot adunk. Ezen információ birtokában eldöntheti a készülék tulajdonosa, hogy igényt tart-e a javításra, vagy számára ez nem gazdaságos. Erre a döntésre 5 munkanap áll rendelkezésére, utána automatikusan "nem kérte a javítást" státuszba kerül a készülék. Amennyiben nem kéri a javítást, NEM KELL FIZETNI a bevizsgálásért.
Annak érdekében, hogy a javításra beadott készülék minél gyorsabban elkészülhessen, 12.000 Ft+ÁFA értékhatárig külön értesítés nélkül elvégezzük a javítást és értesítjük tulajdonosát ennek tényéről.
Az értesítést követően egy hónapig áll módunkban tárolni a készüléket. Amennyiben ez idő alatt nem jelentkeznek érte, állapotától függően leselejtezzük és elszállítatjuk vagy értékesítjük.
Notebook és laptop javításainknál a beépített új alkatrészekre bruttó 20 000 Ft javítási költségig 1 hónap, felette 6 hónap garanciát vállalunk.


Szoftveres problémák esetén (bekapcsolás után nem indul el az operációs rendszer, hibajelzéseket küld, kék képernyő után lemerevedik, egy idő után újraindul vagy kikapcsol, lassan működnek a programok, különböző ablakok nyilnak maguktól, stb.) a ráfordított idő függvényében 3 és 6 ezer forint + ÁFA közöti összeggel lehet számolni.
Az általunk telepített szoftverek beállításainak felhasználó vagy illetéktelen hozzáférésekből eredő megváltozására nem tudunk garanciát vállalni.
FONTOS!
A meghibásodott számítógép javítását követően szükségessé válhat az operációs rendszer újratelepítése, ezért kérjük, a Windows telepítő lemezét, vagy annak biztonsági másolatát és a számítógéphez kapott driver lemezeket feltétlenül hozza magával! Ne feledkezzen meg fontos adatainak biztonsági mentéséről sem!


LAPTOP GYIK:Egyszerű szakvélemény kiállítása selejtezéshez: 2.000,- Ft + ÁFA


Hasznos linkek: HP, Epson, Canon, Lexmark, nyomtato.lap.hu, monitor.lap.hu.

Figyelem! Vágja ki ezt a kupont, és a javítási díjból 500.- Ft kedvezményt kap!
Atom Computer
1083 Budapest, Szigony utca 11.
Telefon/Fax: 323-0-323
500.- Ft kedvezmény a nyomtató/monitor javítási díjából.
(egy javításnál csak egy kupon használható)


©2006-2024. Atom Computer Kft.