Dorisz szülinapi boxbulija Kokóval.
Dorisznak természetesen fogalma sem volt róla, hova megyünk péntek 13-án, a születésnapján.
Mikor megérkeztünk a Vasas SC boksztermébe, már gyanította, hogy itt most kesztyűs kézzel fogok vele bánni, de a szája szegletében bújkáló huncut mosoly ugyanakkor egy neki tetsző kibontakozási lehetőségről is árulkodott.
Az elénk siető edző (Gyugyó'bá) elővett a szertárból két (előre bekészített) fejvédőt és két pár kesztyűt, majd elkezdte magyarázni, hogyan néznek ki a szabályos ütések. A Dorisz szemében csillogó lelkesedés nem sok jót ígért arcszerkezetem fejvédőn kívüli részének...
Gyakorlásunkat az ünnepelt suttogása szakította félbe: Nézd, itt van a KOKO!
Koko (a megbeszéltek szerint) véletlenül arra járt és beugrott, hogy körülnézzen. Feltűnt neki a magas szőkés boxtanonc és odament hozzá, hogy segítsen. A továbbiakban Gyugyó'bá velem, Koko pedig Dorisszal gyakorolt.
Egy idő után (17 órakor) Koko azt javasolta, hogy próbáljuk ki a tanultakat és mérkőzzünk egyet. Persze nincs jó mérkőzés közönség, szurkolók nélkül, ezért mondta, hogy kint körülnéz, hátha valakit be tud csalogatni.
Természetesen a folyosón már szép csöndben várakozott az (általam elért) egész családi-, munkatársi és baráti kör, így Dorisznak igencsak fülvédőig húzódott a szája, mikor beözönlöttek. Lásd első kép.

BOX-00_Doriszaringben.JPG
BOX-00_Doriszaringben.JPG
BOX-01.jpg
BOX-01.jpg
BOX-011.jpg
BOX-011.jpg
BOX-012.jpg
BOX-012.jpg
BOX-013.jpg
BOX-013.jpg
BOX-014.jpg
BOX-014.jpg

Page:   1  2  3  4  5  6  7  8  9 
[ Prev ]      [ Next ]